Home » Featured

SuFO Team Teaching

2 November 2010 111 Comments

SuFO Team Teaching telah digunapakai bermula pada semester Jul-Nov 2010. Pensyarah yang terlibat secara langsung dalam pengajaran secara team teaching (satu group diajar lebih dari seorang pensyarah), diminta untuk mengaktifkan penilaian pelajar di dalam Portal i-Learn. Panduan untuk mengaktifkan team teaching boleh dilihat di dalam Portal i-Learn.

111 Comments »

  • saiful azhar said:

    saye nak buat sufo tapi ade masalah dengan akaun i-learn saye.
    no id: 2009804104
    full name: saiful azhar bin md rasid
    campus: uitm pahang, jengka

  • adnin said:

    Dear Nisa,

    Please complete your SUFO and then you can get your result

  • nisa said:

    sy x bole nk tgk result sbb x lengkap SuFO…
    Ape yang perlu saye buat?

  • nur liyana said:

    saya xboleh buat sufo.masih lagi tidak available.no pelajar: 2011830318

  • fakhrul said:

    salam…saya x bwat sufo sem lepas…skrang ni saya x dpt nk cek result…cmne ek???

  • nisa said:

    sy x bole nk tgk result sbb x lengkap SuFO…
    Ape yang perlu saye buat?

  • Khairul said:

    Slm….sya ad mslh dgn SuFO. Sya tdk dpt mngakses i.Learn untok ktika ini. Ini nombor id sya…2011442582

  • aziera said:

    saya nak check result saya..saya ada dapat sms dari uitm..tapi tak dapat check result saya..macam mana ni?

  • adam said:

    Assalamualaikum

    Sy nk check result tp dia menyuruh sy membuat SUFO terlebih dahulu, soalan sy, di mana sy boleh membuat SUFO krn jika dahulu, SUFO perlu dibuat sblm kita boleh mengakses folder lecturer.
    – sy menjumpai SUfo team teaching d i-learn, adakah kita perlu buat Sufo d situ?? tetapi sy mendapati ada course yg tertulis, No Available SuFO Team Teaching.

    sy berharap maslh ini dptr diselesaikan krn sy masih d block result oleh sistem. tq

  • syed said:

    assalamualaikum,saya ade masalah dlm mendapatkan result.result keluar pada hari ini tetapi saya baru saja menyiapkan analisis sufo kerana sebelum ni saya tidak dapat membuka sufo(error).adakah saya masih boleh mendapatkan result?bantu saya. no.pelajar = 2011221744

  • anip said:

    assalamualaikum admin,masaalah sy juga sama seperti eyma di atas, sy tidak dapat menyemak keputusan peperiksaan sy utk semester ini kerana belum mengisi sufo,tp bila nk isi sufo dlm i-learn, sufo tak ada dah…mcm mana nie admin?

  • jamilah said:

    salam boleh tolong saya tak.. nak tgk kpstn tak dapat la sedangkan saya dah pun lengkapkan sufo.. ni no pelajar saya 2011230034 saya tak tahu apa masalah..

  • jamilah said:

    no pelajar saya 2011230034

  • bennedeth balan said:

    salam. saya nak buat sufo tapi sufo tidak ada dalam i-Learn.

  • Adelyn said:

    Hello.i am PLK student and i can’t access to i-learn.i have completed the form.after submitting the form,it says database error, system halted. i can’t complete the SuFO since i don’t have the access to i-learn. what should i do?
    student id:2006215477
    programme: AM110
    faculty of administrative science and policy studies

    thank you

  • asmidar said:

    salam, saya ada dapat sms dari uitm untuk lengkapkan SuFO. bila log in i-learn, sufo sudah tiade.. bagaiman ye?

  • win said:

    hye..saya ada terima sms dari uitm untuk buat sufo.tapi bila buka i-learn,sufo xda dah.what should i do?
    no pelajar:2010313373

  • WIS said:

    saya pon same dgn masalah eyma nie…
    dpt msg…tp nk bt sufo xdpt…what should i do…
    my number 2009843498

  • win said:

    saya ada masalah sama seperti eyma..bila sy buka i learn,sufo dah xda..wat should i do?

  • ekram said:

    Salam, saye bru dapat sms dari uitm untuk buat SUFO tapi bile buke i-learn, sufo tak ade lagi. Ape yang perlu saye buat?

  • azrishah said:

    salam

    knapa saya tidak bole buka sufo?

  • fateen said:

    salam.saya pun ada dpt msg dr uitm utk srg sy complete kn sufo.tp sufo tiada.mcm mn tu ah?

  • adnin said:

    SUFO masih ada lagi ada sehingga 11 November 2011. Boleh saya dapatkan no pelajar untuk saya mengesahkan masalah awak?

    Terima Kasih

  • eyma said:

    Salam, saye dah dapat sms dari uitm untuk buat SUFO tapi bile buke i-learn, sufo tak ade lagi. Ape yang perlu saye buat?

  • cahaya Puncak Perdana said:

    There are some who ignore this message. They still keep on asking questions which the answer are already provided to them in written. So, how?…

  • zulaikha said:

    excellent

  • eyrol93 said:

    good